HUSHUSHUS

Jag längtar tills jag får flytta, är så trött på lägenhetslivet så de är tamejtusan inte sant!

Jag vägrar sätta mig ute på gräsmattan här som ett fån, jag längtar tills jag kan kliva ut på min egna gård utan att vara rädd att någon dum jävla äckelhund ska komma och försöka äta upp mina, eller ja Tindra är den enda som blivit anfallen här än så länge.. Och kunna ta med mig Elvira ut och sätta henne på gräsmattan och jag kan se ut på vilket vis jag vill utan att en enda käft ska bry sig :D

Jag längtar tills jag och Andreas har vårt egna lilla hus och fixa och trixa med...
Tänk att jag hade den turen att träffa honom ?! Min alldeles egna Andreas!
Visst ingen av oss var nykter för fem öre men jag minns så väl när han fick
ett utbrott på mig för att jag var tvungen att lägga på telefonen för att springa
in igen på flamingo för hade mitt klumpiga pass med mig och jag hade ingen lämplig
ficka till de så stopppade ner de i en som var meds bakficka men sen fick jag ju så bråttom
därifrån så jag glömde helt bort de så när jag kommit halvvägs tills liljan så kom jag ju på de och pratade då med Andreas i mobilen och sa att jag skulle ringa upp om en minut men allt tog lite längre tid och då fick han ett frispel,haha!
Och tillslut hamnade jag vid liljan och träffade den mest underbara i hela världen (även fast du kan vara en riktigt surpitt imellanåt)! Det var första gången vi träffades :P

Och stackars Andreas hade missuppfattat en hel del när vi skrev på msn då jag var hos pappa när vi skrev så han trodde jag bodde i en minilägenhet med pappa. Haha, men han följde med hem ändå ;)
DU ÄR DEN BÄSTA I HELA VÄRLDEN MIN UNDERBARA FINA ÄLSKADE ANDREAS <3

På måndag förhoppningsvis börjar hus"reaparationerna" :D Nytt golv ska läggas in men de involverar jag mig inte i utan jag ska måla 7 väggar istället :) Men de gör jag nog på tisdag om mamma vill vara snäll och komma och ha ett litet öga på Elvira så jag slipper få handavtryck på väggarna!

Alice

Jag var och hämta det lilla knytet i måndags med mamma,MIcke och Rasmus och hon är en riktigt gnällfia om hon inte får sova i sängen med mig.. Är livrädd för att jag ska mosa henne under nattens gång!
Tindra har väll inte riktigt acceptera att hon ska bo och vara här hos oss så hon går runt och muttrar lite men är snäll iallafall :)
Elvira har fått någon och jaga, de tycker Alice är skitkul :P

Farmor Marianne var här en sväng igår och Elvira fick en telefon av henne så nu åker hon runt här och spelar lite med den! Är det inte för varmt idag på eftermiddagen ska jag nog ta med mig hela familjen - Torsten och titta på lite fotboll :)






Onsdag

I eftermiddag ska jag ta fingrarna ur röven och gå och plugga lite körkortsteori, har nu dragit ut på de en massa dagar så idag måste jag verkligen gå dit! Andreas och Elvira ska ändåså åka och hälsa på några gamlingar.


Jag förstår inte hur jag fortfarande kan sitta och reta upp mig så fruktansvärt på en människa, här om natten drömde jag tillochmed att jag slog ihjäl den med mina bara händer :P Men han/hon är nog inte värd mer än så iallfall så de kanske var värt de.

Packade även en flyttkartong igår, nu känns de verkligen som de börjar närma sig.Men jag har inte riktigt bestämt mig ännu för hur vi ska tapetsera/måla ?! Beslutsångest..

Andreas den grisen kom instövlandes här klockan åtta och börja slå i alla skåpluckor han kunde hitta för att han slarvat bort ett papper till bilen som han var tvungen att ha med till verkstaden som ska fick de där förbannade 2 orna om hc-halten och cO-halten..

Idag blir vår lilla skatt 8 månader gammal, usch vad tiden springer iväg!

4 dagar kvar

Om 4 dagar är vi inte längre fem stycken i familjen utan sex, för då flyttar lill Alice hit!

Vad ensamt det blir när Elvira sover,även fast hon inte kan prata eller gå så är hon en sån viktig del som ska åka runt i sin gåstol här och vråla och pilla på allt man inte får. Hon är verkligen mitt allt och lite till!

I Fredags körde vi henne till mormor sin så hon fick sova där tills på lördagen, Tindra fick även övernatta där. Tycker det är lite hemskt att lämna bort mina småtjejer,haha.. Jag blir nästan lika blödig av att lämna bort Tindra som Elvira...
Men det hade iallafal gått super förutom att någon hade dragit till med en sådan snarkning så Elvira vart rädd och grinade tillochfrån i en timme.. Tydligen finns de folk som snarkar värre än Andreas eftersom Elvira är van vid dem snarkningarna.

Jag längtar tills vi får flytta men känner mig lite stressad över detta körkort. Men jag ska fan i mig fixa de på första försöket.. Och innan denna månad är slut så ska jag tamejtusan ha körkortet i min hand!! Den sita juli ska vi vara ute ur denna lägenhet om allt blir som de är sagt nu :) Så ska vi lägga nytt golv och måla/tapetsera i huset så det blir som man vill ha det. Jag ska även snickra utav h*lvete då jag ska bygga ett staket så mina hundar inte rymmer, lär använda mig av kycklingstaket på insidan av plankorna då jag annars kommer få lov att bygga ett bullerplank eftersom Tindra och Alice är dem så små så de tar sig igenom minimala springor om jag gör sånna i staketet. Men kycklingnät ska nog hålla dem på rätt ställa :P

Och är lite fundersam hur jag ska göra med Torsten... Men han kommer nog få lov att sitta fast i en fin löplina med sele på sig då jag är för mesig för att släppa ut honom bland trafiken för då kommer han säkerligen bli överkörd de första som händer.

Grining unge

Vet inte om de är tänder som är påväg eller om de är den där magen... Men har ändrat lite nu igen i hennes matväg så blir de inte bättre nu ska en läkare få kolla upp vad som är felet!

Sitter i soffan och samlar kraft till att ta mig till kupolen och köpa en tshirt åt Andreas då han köpte en innan midsommar men den lyckades han väll kladda ner med något så de vart en fläck på den och han ville så gärna ha en ny sådan så då ska han väll få de då.. Han har ju inga tshritar annars bara en sisodär 200 st!

Jag håller på och flyter bort i denna värmen..Tror även jag har urinvägsinfektion eller nått.. Ska till läkaren och ta prover imorgon för sköldkörteln och se om den medicin jag äter är bra för mig eller om jag lär ha starkare... Så då ska dem även få ta prover om jag har någon infektion eller inte! Men troligtvis är de så och de har pågått nu ett bra tag, ont som fan gör de :S

Sista juli flyttar vi de har äntligen blivit klart :) Och nästa fredag flyttar Alice hem till oss :)

RSS 2.0