Ensam



    Det är väll tur jag har dig iallafall min älskade dotter <3

Kusin?

Jag fick en kusin igår, Jag vet inte om jag ska bli glad eller vad man ska bli?! Jag tycker mest synd om ungen.En liten flicka vart det iallafall som ska heta Angelica. De har inte skrivit/ringt och sagt grattis åt mig när jag fick Elvira så inte tänker jag gratulera dem heller.

Jag börjar redan få separationsångest över nästa söndag då vi ska åka på kryssning. Igår morse fick jag kala fötter och började grina över de och skickade ett sms till Andreas där jag skrev att jag fanimig inte skulle med på någon kryssning utan skulle hellre vara själv hemma med Elvira. Men han lyckades övertala mig att sluta fjanta mig och att vi behöver lite egentid också och lilla skruttfita kommer vara i säkert förvar hos mormor. Men jag hoppas de ska gå bra så jag inte sitter i hytten och vrålgrinar som någon liten barnunge, någon tår kommer jag nog fälla när vi åker från Saxdalen på morgonen när vi ska lämna henne. Men en natt lär jag allt klara av! Och skulle hon jävlas och inte sova vilket jag inte tror så är de ju bara en natt mamma lär vara vaken :D

Nej jag ser inte ett dugg fram emot kryssningen , flera olika anledningar till de.

Ikväll ska vi och bowla så jag får träna in snitsen tills på onsdag när de är KorpenBowling igen , haha!
Och imorgon åker Andreas till motala/norrköping eller var de var och spelar match så då sitter jag här själv igen..

Så nu ska jag titta lite på hemnet.se om jag kan drömma mig bort i någon fint hus :D
Ska nog börja tjata lite till på Andreas så jag kommer ifrån den här jävla lägenheten någongång.
Stackars min älskling som bara får höra klagamål, men jag hoppas han överlever det :)


 Jag älskar dig och din pappa mest av allt i hela världen <3

Tack Caroline !

Idag fick jag ett glatt medelande att jag blivit utnämd av http://livetsomunggravid.blogg.se Jag tackar så mycket!
Så nu tänkte jag även fortsätta skicka detta vidare =) hoppas ni hakar på!

1. Kopiera awarden på er blogg
2. Länka till den som gett er awarden
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv
4. Välj 7 andra bloggar som du vill ge awarden till
5. Länka till deras bloggar
6. Lägg en kommentar i deras blogg om att du har gett dom en award


7 fakta om mig...
1. Jag har en underbar dotter som heter Elvira
2. Jag har världens bästa lilla familj
3. Jag älskar djur
4. Jag har rätt kort stubin
5. Jag har världens sämsta tålamod när de gäller allt förutom Elvira
6. Jag kommer ifrån skogen men bor mitt i stan nu, vilket jag inte trivs med
7. JAg flyttade hemifrån när jag var 16 år sen dess har jag aldrig flyttat hem igen.

Jag vill ge awarden/utmärkelsen till:


www.mariellesjelin.blogg.se
www.dempaz.blogg.se
www.granis.blogg.se
www.nitonochgravid.blogg.se
www.simonemalm.blogg.se

http://nocrysweetnes.bloggspace.se/
www.mommyatnineteen.blogg.se

Bvc

0 dagar gammal: 091107 - 4540 gram - 52cm lång - 35cm i huvudomfång
3 dagar gammal: 091110 -  4170 gram
10 dagar gammal: 091117 - 4390 gram - 54cm lång
2,5 vecka gammal: 091125 - 4630 gram - 55cm lång - 37,3cm i huvudomfång
4 veckor gammal: 091204 - 5030 gram - 55,l5 cm lång - 38,3cm i huvudomfång
5,5 vecka gammal: 091215 - 5400gram - 57cm lång - 39,4 i huvudomfång
6,5 vecka gammal: 091121 - 5580 gram - 57,5cm lång - 39,5cm i huvudomfång
7,5 vecka gammal: 091229 - 5750 gram - 59cm lång - 39,9cm i huvudomfång
9,5 vecka gammal: 100113 -  6160 gram - ? - 40,0cm i huvudomfång
11veckor och 2 dagar gammal: 100125 - 6485  gram - 62 cm lång - 40,5 i huvudomfång

Kiropraktorn.

Ja nu har jag varit där och hans kommentar när han kände alla låsningar i min rygg/nacke var "detta var inte en dag för tidigt du kom hit". Det knakade och brakade så det stog härliga till, så nu får jag hoppas det blir bättre. Känns redan bättre och jag vill inte gå dit en gång till nästa vecka och betala, haha!

Så nu har jag bara en uppgift kvar att fixa idag och de är att gå till bvc med min älskade skruttunge som ligger i sin babysitter och vrålar efter mat nu så nu ska jag slå ihop datorn och sätta lite fart! Hon har fortfarande pyjamasen på sig. klockan ett ska vi vara vid bvc och de tar nästan 20 minuter att gå dit så nu lär hon matas och kläs på!




Dagen D.

Japp idag ska jag till kiropraktorn, ÄNTLIGEN kanske min rygg blir bra! Ska vara där klockan elva sen är det nog bara hem och fixa i ordning Elvira sen traska mot Bvc för att se hur stor min prinsessa är!

I lördags spelade Andreas match så då satt jag där och ugglade. De vart 10-10 så var väll inte så superglada miner där nere i hallen,haha!

Igår så var vi till saxdalen och lämnade paket åt lillebror rasmus som fyller 6 år idag, Grattis!
Sen var vi hem till Andreas bror Peter och kollade på kort från att dem hade varit i spanien, jag vill också åka utomlands men inte till det stället...Andreas har redan varit där och har andra minnen därifrån så nej tack!

Jag ska åka till Gandia nästa år om mamma och dem också åker dit. Om jag så ska åka utan Andreas, Han åker till turkiet med sitt jobb den 8 maj..Grisen!
Och om 2 veckor sitter jag på en förbannad båt utan min bebis, jag vet inte riktigt hur jag ska överleva utan henne? Men hon ska vara hos sin mormor i säkert förvar!


        Jag älskar er mest av allt på denna jord. <3

Torsdag

Sitter och väntar på att Andreas ska komma hem , han skulle och titta om det fanns ett nytt bowlingklot åt honom som han ska inhandla. Sen hoppas jag att han följer med mig till kupolen om han nu inte ska träna. Isåfall får jag väll gå till kupolen imorgon på dagen istället.

Idag har jag inte gjort ett skit förutom att laga lite mat när Andreas kom hem på lunchen. Jag har mest setat och ugglat på tven. Har inte ens varit ute på min dagliga långpromenad,kände att jag inte hade någon ork till det och Tindra orkar inte gå så långt 7 dagar i veckan. Men i morgon lär jag ut och gå iallafall på en långpromenad för fläskets skull.

Jag skulle så gärna vilja ha en stor hund så man hade blivit "tvingad" till långpromenader. Men lär aldrig kunna ha en stor hund så länge jag har Tindra och henne tänker jag inte göra mig av med! Min lilla pygmé prinssessa!



Elvira sitter och tittar på MVT just nu, det är spännade ser det ut som!
Hon vägrar ligga ner så hon lär väll få sitta såhär en stund innan jag måste
lägga ner henne så hon inte får ont i ryggen min lilla älskling<3



Morgonpigg liten Elvira.

Japp som rubriken lyder vaknade hon halv åtta och skulle inte somna om nå utan jag fick vackert kliva upp och gå ut i köket och blanda i ordning hennes specialersättning hon ska ha på morgonen för att hon är så hård i magen,så fick hon äta upp sin mat i sängen sen var hon nöjd och låg och pratade med lyktan som hänger i taket medans jag gick ut med hunden. Och när jag öppnar dörren hör jag hur hon ligger och skrattar åt lyktan,undra hur den kan vara rolig ?

Ni andra med små bebisar och hund som är ensamma hemma hur gör ni när ni ska ut med hunden på morgonkvisten? Eftersom Tindra är så liten och inte behöver så extremt med motion så springer jag ut i 5 minuter med henne MAX innan hon vill in och sova lite till. Men senare på dagen brukar hon få följa med på långpromenad om det inte är för kallt.

Ikväll ska jag spela korpen bowling, haha! Det kan nog bara sluta på ett vis. Jag hoppas Andreas kusin inte är allt för dålig förlorare då jag är totalt värdelös på att bowla!
Så ikväll blir det en lång kväll i bowlinghallen då Andreas också ska spela men vi hamnade i lite olika grupper då Andreas är lite bättre än mig! Så jag ska spela klockan sju ch Andreas åtta, är en himla tur Elvira tycker om att vara där nere.

Nu ska jag gå och slå upp numret till haga spa och hälsa eller vad det heter som ligger i samma hus som vi bor i. Jag lär få ryggen tillrättad av en kiropraktor,börjar nog bli dags då jag knappt kan sitta längre eller bära Elvira! Usch


Tisdag

Det känns som min hjärna håller på och rinna ur huvudet om jag nu har någon hjärna, har så fruktansvärt ont i huvudet.

Idag är det inget planerat här förutom att vi ska ut på den dagliga promenaden efter att Andreas har varit hem och ätit med mig. Sen om huvudvärken släppt lite följer vi nog med honom ner till bowlinghallen ikväll då han ska träna.

Just nu sitter Elvira och håller på och vaknar i soffhörnet, hon har börja vägra att ligga ner så hon ska sitta och sova och när hon är vaken duger inget annat än att stå upp, hon är frukansvärt stark också. Inge roligt när hon vaknar på natten och börjar slå mig i ansiktet,haha! Men jag lär få skylla mig själv som inte har lärt henne att sova i sin egna säng. Men hon hatar den!
Har nog blivit på detta viset då jag inte släppte ifrån mig henne dem första två veckorna i huvudtaget,då jag trodde hon skulle dö. Iochmed alla fel dem sa att det var på henne på bb så vi tillslut hamnade på 33an för de pyttesmå för tidigt födda bebisarna.
Elvira hade lite svårt med andningen i början då hon andades för fort, men undra vad en annan skulle göra med en sån långdragen process att ta sig ur mamma och vara så tjock som hon var? Och för lite syre i blodet hade hon med enligt dem! Men jag kan tala om att de där förbannade apparaterna dem mätte de med kunde de lika gärna ha lagt i sopkorgen eller tagit dit någon som behärskade den. Äsch nog pratat om den hemska vistelsen som höll på att ta kol på både mig och Andreas. Tur jag hade mamma då som ringde och skällde ut dem så jag fick åka hem på permission iallafall!

                    
Trött bebis.                      Tindra                          Torsten



     Dem är inte riktigt som alla andra min älskade djur.



Nu ska jag ringa min älskling och fråga när han är på ingående så jag får nå mat någon gång!

Promenad avklarad.

Nu har jag precis sorterat tvätten som Andreas ska få äran att gå med till tvättstugan när han kommer hem!

Har nyligen kommit in från en promenad,så nu ligger Tindra helt utslagen här på soffan då jag håller ett rätt raskt tempo så jag kansle blir av med lite fläsk så hon får trippa på som bara den min lill råtta!

Och Elvira slog såklart upp ögonen så fort jag ställde ner hennes hårdlift eller vad det heter på golvet här då jag har resterande del av vagnen i förrådet då jag inte orkar bära vagnj*veln upp till andra våningen. Men hon låg och pratade lite medans jag sorterade tvätten sen slockade hon igen i babysittern.
Hon äter jätte lite på dagarna nu förtiden? Men på kvällen kan hon vräka i sig upp till 160ml medans hon knappt äter 90 ml på dagen och de klarar hon sig på i 3-4 timmar! Men de lär nog inte vara nå fel då hon går upp i vikt som hon ska ?

Hur äter era barn?

Trött som en gnu är jag också, har varit vaken sen kvart i fem i morse. Men jag vet inte varför? Elvira somnade kvart i elva igår kväll och vaknade kvart i fem och åt sen somnade hon om och sov till tio i nio. Men jag kunde tamejtusan inte sova. Kanske var för jag överlät henne till Andreas igår morse efter att hon ätit vid halv sju tiden på morgonen så gick jag in och la mig i gästrummet och sov till ELVA. Kanske chockerade kroppen och gav den för mycket sömn helt enkelt.

Nu vrålas det här ifrån golvet, matdag.

Andreas,Jag älskar dig mest av allt i hela världen.

Måndag.

Elvira sitter här nere på golvet i sin babysitter och vet inte själv om hon ska sova eller inte så hon sitter och smågrinar lite istället , hon ser så rolig ut när man ska tycka synd om henne. Underläppen sticker ut säkert en halv centimeter. Och så fort man pratar med henne skiner hon upp och flinar som aldrig förr.
Hur kan man älska en sån liten människa så himla mycket? Jag skulle kunna offra allt i mitt liv för mitt älskade barn!

Snart kommer Andreas hem förhoppningsvis och äter med mig sen ska jag ut och gå funderar jag på! Men har en helvetes rygg som motarbetar mig så funderar på om jag ska ringa en kiropraktor för det är antagligen något som sitter i kläm sen förlossningen! Då det gör ont ända ner i låren och upp i huvudet, men själva smärtan sitter i ländryggen! Äh kanske pinar mig själv en stund till.

Läste de tidigare inläggen och jag såg att jag var en hejjare på att stavfel och massa ord var borta ?! jaja sånt som händer.

Nu ska jag försöka få gnällfia att sova en liten stund!

Hoppas ni haft en bra helg. Det har iallafall jag !


Promenad.

Vad glad jag blir när det finns sånna vänliga stjälar som vill hjälpa en :) Tack så himla mycket!

Kom in för ett tag sen från att ha varit ute på en lite längre promenad med Tindra då hon annars bara går runt huset här,men idag när de var lite varmare drog jag med henne runt sportfältet. Och förstår inte själv hur hon kan vara så pass duktig när man är ute och går, jag har aldrig lärt henne ett enda kommando.Det har räckt med att man sagt en sak till henne så fattar hon precis på en gång vad det är hon ska göra?! Enda problemet med henne är att hon morrar åt andra hundar som skäller på henne,tror de har kommit med sen mamma hund bet henne.

Men till de jag skulle berätta om var att vi mötte en gubbe i 50 års åldern kanske , som hade en schäferblandning som hade LITE för mycket energi som den skulle ha gjort av med.
Men när jag är påväg att möta honom börjar han vråla åt hunden att nu jävlar skärper du till dig annars sparkar jag huvudet av dig ?! Visst kanske man blir lite trött om en hund hoppar och flänger runt,men man får skylla sig själv om man skaffar en sån hund som behöver mycket aktivering både för hjärna och kroppen.. Och jag kunde till slut inte hålla käften så jag frågade gubbfan rent ut sagt varför man har en hund som man inte klarar av?! Men fick inget vettigt svar.

Jag vart så arg!

Likadant häromdagen när jag och Andreas gick på stan för jag skulle och fixa naglarna så gick vi längst borganäsgatan tror jag den heter så hör jag hur en liten unge ligger och vrålar i en barnvagn och jag ser hur ungen ligger och sparkar i vagnen och är jätte ledsen och missnöjd. Men såg ingen vuxen ute med ungen?! Alltså måste föreldren/föräldrarna ha lämnat ungen utanför butiken och gått in och låtit ungen stå ute i kylan!
Hoppas människan fick sig en tankeställare när den kom ut ur butiken och hörde sitt var så ledsen.
Det var nära att jag började grina när jag såg/hörde detta.
Jag skulle aldrig i hela mitt liv kunna lämna Elvira på det viset!
Hemska människor.

Ny design!

Jag som hjälpt Marina med hennes design heter Emma, för att komma till min blogg klicka HÄR
Det är fortfarande lite småsaker i menyn som behöver fixas, men det mesta är gjort.
Hoppas du blir nöjd, säg till annars!
MVH
Emma

Elvira Vilhelmina Karlsson


0 dagar gammal: 091107 - 4540 gram - 52cm lång - 35cm i huvudomfång
3 dagar gammal: 091110 -  4170 gram
10 dagar gammal: 091117 - 4390 gram - 54cm lång
2,5 vecka gammal: 091125 - 4630 gram - 55cm lång - 37,3cm i huvudomfång
4 veckor gammal: 091204 - 5030 gram - 55,l5 cm lång - 38,3cm i huvudomfång
5,5 vecka gammal: 091215 - 5400gram - 57cm lång - 39,4 i huvudomfång
6,5 vecka gammal: 091121 - 5580 gram - 57,5cm lång - 39,5cm i huvudomfång
7,5 vecka gammal: 091229 - 5750 gram - 59cm lång - 39,9cm i huvudomfång
9,5 vecka gammal: 100113 -  6160 gram - ? - 40,0cm i huvudomfång


                                 

                                     Älskade Elvira<3

Lördag 16/1-10

Idag är vi hemma själva Elvira och jag då pappa Andreas är i Strängnäs och Nyköping och spelar bowlingmatch.

Tänkte strax ut och gå en sväng då det är normaltemperatur ute så tillochmed hunden kan följa med ut på långpromenad, var ett tag sen hon fick röra sig ordentligt då det varit så himla kallt så hon har gått utanför dörren och gjorde de hon vela sen har vi fått gått in igen för annars har hon börja skrikit tills jag lyft upp henne och värmt hennes tassar.

Sen har jag inte en aning om vad dagen mer bjuder på? Andreas lär inte komma hem fören sent ikväll,Tråkigt nog.

Nej nu ska jag gå in i duschen innan Elvira vaknar så vi kommer ut och kanske få bort lite dökött som hon har lämnat efter sig,älskade unge!




Mina älsklingar<3

....

Jag heter Marina är 19 år och har en liten dotter vid namn Elvira som vart precis 10 veckor idag , hon är född 7 november 2009. Jag är tillsammans med hennes pappa Andreas sen 29 december 2008, vi bor tillsammans i en trea på hagalund i Borlänge med vår hund Tindra och katt Torsten. Tindra är en blandras mellan Chihuahua,pomeranian så har hon även lite bishon frisé och nakenhund i sig. Hon är extremt liten väger endast 1,4kg och kommer inte växa nå mer då hon snart är ett år. Torsten är blanding mellan bondkatt och norsk skogskatt enligt vetrinären!

Innan jag träffade Andreas visste jag inte riktigt vad jag ville med livet,och utan han i livet hade jag inte blivit ett skit! Dagen då jag träffade honom vände i princip allt i mitt liv till de lyckligare,gladare livet!

Allt gick mycket snabbt mellan mig och honom, det är inget jag ångrar i dagens läge då han är världens bästa pojkvän,sambo,pappa och bästa vän! Vi träffades för första gången på juldagen 2008 och sen dess har vi inte varit ifrån varann speciellt många dagar/nätter. 14 februari 2008 förlovade vi oss samma dag som min mamma gifte sig med min yngsta lillebrors pappa Micke.

Ett par dagar innan den 11 mars kände jag mig jättekonstig i hela kroppen ,så jag började lura på om jag verkligen kunde vara gravid.Började prata med mamma om saken och givetvis Andreas som till slut övertalade mig till att göra ett gravidtetstest, som inte visade någonting?! Så jag kom fram till att jag måste ha gjort något fel. Så jag gjorde om ett test dagen efter och + kunde inte ha varit tydligare än vad det var på de testet. Så det var de enda testen jag gjorde. Mamma fick reda på det på en gång och hon tog det hur bra som helst och var överlycklig! Pappa vågade jag inte berätta någonting för fören de att jag var i vecka 13-14 någonting. Han tog det inte riktigt lika bra som mamma då jag hade ett år kvar i skolan eftersom jag gick med dem som var ett år yngre än mig pga olika saker och inga platser på den linjen jag ville gå! Men han insåg att jag var myndig och gjorde som jag ville och i dagens läge är han mäkta stolt över att vara morfar. Andreas talade först om för sin pappa som var rädd att Andreas skulle lägga av med bowlingen som han är väldigt framgångsrik i, men Elvira är med på de flesta matcher och träningar så det är ingen fara att Elvira ska göra så pappa slutar med bowlingen. Elviras farmor fick gravtestet mitt framför ögonen för att tro på Andreas!

Farmor Marianne hade varit hos en spåtant 1-2 år innan hon fick reda på detta och den spåtanten hade sagt att hennes yngsta barn skulle få barn inom 2 år,och så rätt hon hade. Hon hade även berättat vad det skulle bli för kön på barnet och de skulle minnsan bli en liten flicka! Det är så sjukt att en tant kan sitta och berätta sånna saker innan det ens inträffat!

Den 13 juli var jag i vecka 22 och fick hemska krämpor i magen som jag inte kunde stå ut med här hemma så klockan halv ett på natten åkte vi in till akuten i falun och väl där tog det sån himla tid innan jag fick smärtlindring. Så jag han spy av smärta ett antal gånger.
Tillslut visade det sig att det var en busig liten bebis där inne som ville jävlas med mamma och sparka på min njure så den hade hamnat lite fel, som rättade till sig i den takt att Elvira växte i magen.Fick ligga kvar där på kvinnokliniken i 2 dagar UTAN min älskling, det var de värsta att inte få ha Andreas vid min sida! Men jag överlevde tillochmed det.

Natten mellan 4-5 november började hela resan med att Elvira skulle komma ut och möta världen. Hon var egentligen beräknad till 19 november så hon föddes 12 dagar för tidigt.

Jag vaknade på natten där mellan 4-5 klockan halv två med hemska värkar så jag sprang på toaletten och skulle titta så det inte var nå blod eller nått med i bilden väl inne där upptäkte jag nå snuskigt slem med blodstrimmor i , vilket måste ha varit slemproppen. Jag höll ut med regelbundna värkar med 5-10 minuters intervaller tills halv fem då jag väckte Andreas för då orkade jag inte mer, och att väcka honom var inte det lättaste men när han väl insåg vad det var jag väckte honom för så flög han upp ur sängen och ville ringa förlossningen men jag ville vänta lite men ha honom vaken vid min sida. Men han envisade sig om att ringa förlossningen vilket han gjorde 5 minuter senare.

Väl inne på förlossningen 05:15 så kopplas jag till en ctgkurva och de regersterar värkar med 5-10 minuters intervaller. Så jag ligger med den där apparaten till halv sju då de tycker att jag ska åka hem och sova. Så vi går ut och sätter oss i bilen och åker hem, när jag tar första steget innanför dörren här hemma känner jag hur blött det blir mellan benen. Då gick vattnet, så jag gick in och la mig i badkaret för att lindra värkarna lite, jag trodde iallafall att det skulle hjälpa vilket de inte gjorde.Så jag klev ur badkaret och gick och kröp ihop i soffan för jag kunde inte ha utsträckta ben då de gjorde så himla ont så jag började hyperventlierade. och där satt jag tills de att jag ringde tillbaka till förlossningen vid tre på eftermiddagen så vi åkte tillbaka till förlossningen och var där vid 17:00 igen och där vart vi kvar för en utdragen förlossning.

Jag fick lägga mig på sängen och kopplas till en ctgapparat som visade 3-5 minuter mellan värkarna. Efter de skulle de titta fall jag var öppen något och om det verkligen var vattnet som gått, vilket jag KNAPPT var(0,5cm)och det var vattnet som gått. Så jag och Andreas fick ett eget rum med 2 sängar så vi skulle få sova någonting iallafall men för min del var det omöjligt så jag fick 3 stycken tabletter 2 var för att stanna av värkarna och en sömntablett.3 timmar fick jag sova sen kom värkarna tillbaka så på morgonen vid 9 kom barnmorskan in och sa att de skulle sätta igång mig på riktigt.

Så den 6 november 10:10 sätter de en kanyl i min hand som de sätter värkstimulerande dropp i.

10:30 ber jag om någon slags smärtlindring och får tag på lustgasen som jag inte släppte fören dem slet av mig den när de var dags för att krysta.

13:15 upptäcker dem att de har satt för hög dos dropp då jag har värkar konstant så jag har inte fått vila någonting mellan värkarna, men de är ju inget jag märkt av då jag legat och dragit i mig lustgasen HELA tiden.

13:58 är jag öppen 3 cm. HEJJAHEJJA

14:36 Tar det hål på fosterhinna och kopplar in en skalpelektrod på Elvira för att se så hon verkligen mår bra då vattnet gått för cm 31 timmar sen.

16:00 Grinade jag mig till Eda (ryggmärgsbedövning) för då orkade jag inge mer. När den lades så svimmade jag av.

18:26 är jag öppen 4-5 centimeter

21:00 kom min urgulliga barnmorska som skulle vara med när Elvira föddes.

23.05 har jag 1 minut mellan värkarna och är öppen 7 cm

02:25 fick jag vanligt dropp också iochmed att jag druckit så himla dåligt.

här imellan skulle jag försöka ta mig på toaletten och det vart lite dramatisk då jag tog mig till toaletten och gjorde de jag skulle sen när jag skulle gå tillbaka till rummet var det kört, jag bara skrek rakt ut och kunde inte resa mig upp från toaletten så Andreas sprang ut i korridoren och hämtade en undersköterska kom med en rullstol och körde tillbaka mig i, eller Andras körde mig i rullstolen och undersköterskan körde droppställningen.

04:30 får jag tillsägelser om att jag ska krysta ner huvudet på bebisen då de var rätt högt upp.

05:35 börjar de riktiga krystvärkarna

06:20 föds äntligen min älskade dotter

Det var meningen att vår dotter skulle heta Novalee, men de passade inte på henne men de tyckte vi Elvira gjorde så det var det.

Hennes fullständiga namn är Elvira Vilhelmina Karlsson, efternamnet fick hon efter pappa så då vart andra namnet efter mig och min släkt!

Så 52 timmar efter den första riktiga värken och 47 timmar efter vattnet gått föddes vår flicka , 4540gram tung och 52 centimeter lång även fast hon var född 12 dagar för tidigt.


Lustgasen var min        Några timmar gammal
bästa vän.                       liten Elvira.

Idag 10 veckor efter förlossningen är jag världens stoltaste mamma en ung sådan. Men att vara mamma är ingen ålder!
Och det finns inget i denna värld som kan älska Elvira eller hennes pappa lika mycket som jag älskar dem!

Hoppas det är någon som orkat läst alltihopa.
Ni får mer än gärna kommentera vad ni tycker om det jag skrivit.




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0