Onsdag

Sitter och väntar på att Elvira ska vakna , själv kunde jag inte somna om efter att Andreas gick till jobbet.

Igår var Caroline här med sin lilla son Theodore och Emelie kom en snabbsväng med sin son Arvid. Alltid kul att träffa folk man har något gemensamt med,Elvira blir så stor när man ser andra små bebisar. Men de är roligt att se hur fort dem utvecklas :) Jag och Caroline var en sväng på kupolen så jag köpte en ny pyjams åt Elvira och ny specialersättning på apoteket för Elviras hårda mage.

Jag har inte allt för mycket att skriva om,händer ju inte så mycke i mitt liv :P
Men en liten uppdatering kan ju vara bra imellan åt.

Nej nu ska jag nog gå och lägga mig i sängen igen, vart himla trött så kan hoppas på att Elvira sover en halv timme till iallafall :)

Ikväll är det bowling igen, och Andreas har hittat på ett nytt klot åt mig,men de kanske inte hjälper en värdelös person att få till det bättre, det lär ju visa sig ikväll :P haha


Bvc

0 dagar gammal: 091107 - 4540 gram - 52cm lång - 35cm i huvudomfång
3 dagar gammal: 091110 -  4170 gram
10 dagar gammal: 091117 - 4390 gram - 54cm lång
2,5 vecka gammal: 091125 - 4630 gram - 55cm lång - 37,3cm i huvudomfång
4 veckor gammal: 091204 - 5030 gram - 55,l5 cm lång - 38,3cm i huvudomfång
5,5 vecka gammal: 091215 - 5400gram - 57cm lång - 39,4 i huvudomfång
6,5 vecka gammal: 091121 - 5580 gram - 57,5cm lång - 39,5cm i huvudomfång
7,5 vecka gammal: 091229 - 5750 gram - 59cm lång - 39,9cm i huvudomfång
9,5 vecka gammal: 100113 -  6160 gram - ? - 40,0cm i huvudomfång
11,5 veckor gammal: 100125 - 6485  gram - 62 cm lång - 40,5 i huvudomfång
13,5 veckor gammal: 100209 - 6640 gram - 62,5 cm lång - 41,4 i huvudomfång
15,5 veckor gammal : 100222 - 7040 gram - ? - ?

Hemma hos pappa.

Sitter just nu och sparar lite krafter här farmför datorn för att snart ta mig ner till postlådan,1km till pappas postlåda :P Har varit duktig och kopplat in nya torktumlaren,eller ja var bara att lyfta den till sin rätta plats och sen stoppa i en kontakt, så har jag röjt på toaletten,hallen och köket. Min familj här hemma hos pappa är riktiga grisar. Förstår inte hur de vill kunna bo i nått som liknar en missär. Men nu har jag fått lite ordning iallafall, i hala huset.

Jag och Elvira ska sova här i natt då Andreas ska jobba natt eftersom Mcdonalds vill ha nya grejer i ventilationerna så lär han jobba ntt eftersom de stänger så jävla sent. Men han är då istället ledig imorgon så då får han komma och hämta oss här. Tänker aldrig i hela mitt liv sitta som ett fån där hemmai lägenheten helt själv tills i morgon bitti.

Elvira ligger i sin vagn och sover just nu, jag har slitit ur hårdliften som hon alltid annars ligger i eftersom dem har blivit så himla trång. Så hon har setat och tittat på mig i vagnen i säkert en timme medans jag diskade och grejade i köket:) Min snälla lilla bebis<3

Undra hur man kan börja sakna någon så mycket på några timmar när man inte är hemma i lägenheten ? När jag annars sitter själv hemma hos oss saknar jag aldrig Andreas men så fort jag inte är hemma på ett dygn eller nått så blir jag till att sakna så himla mycket! Men det är bara nyttigt att sakna.
Jag älskar dig Andreas<3

Grisförkyld.

Sitter helt drogad i soffan, känns som jag är det iallafall tror hjärnan håller på och rinna ut genom näsan ?! Äh, bara att bita ihop som en sån karl man är ;) Elvira vaknade precis från en liten tupplur på 1½ timme så nu lär hon nog ska vara vaken ett tag.

Ikväll ska vi följa med på Andreas träning och titta lite,roligare än att sitta hemma som ett fån.
Igår på eftermiddagen kom min snälla broder och hämtade mig och Elvira sen så bakade jag lite tårta, så igår gick jag nog upp 5 kg.
Jonas vänner skulle komma och fika lite också och när de hade 3 km kvar krockar dem med ett rådjur så pappa fick åka och skjuta det, så när Jonas skulle skjutsa hem oss så tänkte jag väll inte på att det skulle ligga döda rådjur ute på gården så jag höll på att trampa på det stackars lilla döda rådjuret.

Och det hör inte till vanligheten att pappa kramar, eller jag är inte så pigg på att krama alla hit och dit heller,tycker det känns så töntigt :P Men när vi skulle åka kom pappa och krama mig och då var de ju nästan färdigt att jag skulle börja grina,hah!
Men allt känns så fel att åka därifrån, jag vet att han behöver hur mycket hjälp som helst för ingen av mina bröder är ju speciellt pigga på att hjälpa till hemma  om det inte har med motorer att göra:(
De enda han gör är att jobbar och jobbar...
Men pappa har nu rekomenderat oss om ett hus i samma by som han bor i, så jag hoppas gubben som äger det vill göra sig av med huset :) Då kan jag ha mina alldeles egna häst hemma på gården om inte så får jag ju såklart ha hästen hos pappa som bor 1 km därifrån. Jag hoppas innerligen att gubbsaten vill sälja huset :D
Men jag är ju så dum så jag kan ta ut så mycket i förskott , sen blir jag så besviken om det inte blir som jag vill. Men hoppas kan jag ju alltid göra... Så jag kan hjälpa mig stackars lilla pappa <3

Andreas och Elvira ni är mitt allt, bara jag har er så har jag allt jag behöver <3

Måndag

Jaha då är det måndag igen och idag fyller både min storebror Jonas 21 år och Andreas storasyster 31 år ,Grattis :)

Går var det alla hjärtans dag, och då hade vi (Andreas och jag) varit förlovade i ett år, herregud vad tiden går fort och redan har vi världens sötaste,underbaraste snällaste bebis. Det finns ingen på denna jord som är en snällare,omtänksamare,underbarare än MIN fina Andreas, som jag älskar av hela mitt hjärta och själ. Han har gjort mig till världens stoltaste mamma.
Nej jag ångrar inte en sekund att allt har gått såhär fort. Jag visste redan från början att Andreas var den rätta.
Men den stackaren lär ju inte ha fått världens bästa första uppfattning av mig den natten han följde med mig hem efter krogen :P
Vi köpte med oss en varsin kebabtallrik hem till mig när jag bodde i min lilla lägenhet på stan här i Borlänge och de första jag gör är att rapar som ett jävla äckel och det var ju inte den fräschaste rapen det heller som blir av en kebabtallrik , men jag får väll skylla på att jag inte var nykter. Men sen den natten "bodde" han hos mig och Torsten. Men det fanns även vissa dagar då jag tänkte be han fara och flyga också i början. Men en vacker dag kommer jag nog över det också :)

Har även sett att det är många som har börjat diskutera om preventivmedel nu efter sina graviditeter men jag tänker inte använda mig av nått sånt för jag ska ha en till bebis sen är jag klar med min barnaskara. Vill inte ha allt för många år mellan mina barn och jag ska bara ha två stycken om jag inte kommer på nå bättre tankar sen när jag blivit några år äldre :) Men jag vill att Elvira ska få en liten lillasyster/bror så dem kan ha lite "nytta" av varandra och leka :)
Och går det för många år mellan så tror jag det kommer bli väldigt mycket avundsjuka.

Nej nu ska jag nog göra nått vettigare än att sitta framför denna dumburk.
Det finns ingen på denna jord som kan älska två personer så mycket
som jag älskar Elvira och Andreas <3

Torsdag

Ligger just för tillfället i sängen och försöker få Elvira till att ta en liten tupplur,kan ju behövas då hon bara har sovit i några minuter sen hon vaknade i morse vid åtta. Så hoppas hon vill sova lite nu så hon är en snäll liten bebis när vi ska gå till kupolen och fika med Emelie och lilla Arvid :) Och när jag väl är där ska jag köpa present/presenter åt mamma som fyller 40 år i morgon, gamla tanten!

Igår på bowlingen vann jag och mats med 5-1 , ett stort kors i taket då vi spelade mot 2 som är hur duktiga som helst. På lördag ska vi till köping då Andreas ska spela med dalalaget och jag hoppas jag får se "KöpingTobbe" då,han är min idol :D
 
Och på måndag fyller min broder 21 år och Andreas syster fyller 31år så många som fyller å nu inom loppet av ett par dagar bara så blir fullt upp nu!Får se vilken dag vi åker och firar mamma och Jonas men skulle tro det blir samma dag så man sliper åka så inibomben är ju några mil till saxdalen.

Imorgon ska Andreas till banken och jag hoppas ända ner i tårna att han får låna pengar till huset , då skulle jag nog bli världens lyckligaste på denna jord :)

Nu somnade mitt hjärta så nu ska jag nog också vila ögonen ett tag då hon har varit lite knölig i natt och i förrgår natt eftersom hon fick vaccinet i tisdags. Men nu mår hon prima prinsessan.


Trött bebis igår på soffan , hon är så himla söt när hon sover.

På söndag har jag och Andreas varit förlovade i ett år, och jag älskar honom enbart mer och mer för varje dag. Han är allt jag vill ha, min underbara pojkvän,sambo och pappa till vår älskade dotter<3

Irriterad

Ja, jag blir riktigt matt när jag läser runt lite här på internet, vafan ska man sitta och snacka skit om en människa kan man väll säga det till den istället? Nej,jag blir så äckligt matt har sån god lust att skälla och åter skälla! Men de är två myndiga människor det handlar om så de lär nog kunna lösa det själva.

Ikväll är det korpen bowling igen, hoppas Mats och jag får möta nå värdelösa så vi kan få vinna igen,haha!
Har spelat 3 omgångar och har vunnit 2 av dem iallafall ;P

Nej nu ska jag nog ringa min far som ska i sin tur få ringa ett samtal och lyssna lite om ett hus, för jag törs inte ringa själv. Men hoppas jag får flytta dit och att hon inte ska ha ALLT för mycket för huset. Jag har redan börjat planera som en tok med hästar och allt som ska bo hemma vid pappa då jag ska bo 1 km ifrån honom FÖRHOPPNINGSVIS. Och hur glad Tindra kommer bli som får springa som hon vill, men har inte löst detta i huvudet än hur jag ska göra med Torsten. Han är ju som sagt rätt korkad och folkkär och finns en massa ELAKA katter där. Och min lilla gosse är ju så menlös så han lär få så mycket stryk. Och en väg bredvid huset så jag lär nog få lov att bygga en löplina åt kattskrället för jag vill inte hitta honom överkörd eller nått. Men på nått vis löser jag nog de lilla problemet också,hah!
Åh vad jag hoppas på de huset, det är nästan skrämmande :( Och stackars Andreas får höra tjat vareda dag :P

Snart ska jag nog börja förbereda maten tills Andreas och hans pappa kommer hit när dem har slutat.
Elvira ligger inlindad i ett täcke här på soffan och sover. Igår var det ingen rolig dag för min prinsessa, hon hade så ont i benen så hon skrek nästan hela dagen :(

Nej nu ska jag lyfta på röven och förflytta mig ut i köket.

Mitt lilla hjärta igår när hon hade feber och jätteont i benen <3

Kryssningen

Ja i söndags morse skjutsade vi Elvira till sin mormor där hon skulle sov under natten då vi var ute till havs och det hade gått strålande för henne att sova borta. Sov ungefär som hemma, min ängel till bebis!

Så fem i elva åkte vi härifrån Borlänge mot 08 land och var där halv fyra ungefär och då gick vi till någon liten "pub" och tog oss en cider och lite öl sen vidare ner mot båten och jag var livrädd från första steget på bussen i Borlänge att jag inte skulle få åka med då jag inte riktigt har åldern inne, men jag fick visa legitimation och berätta att jag hade en målsman med mig,haha!

Och när vi kom på båten var de nästan bara att gå och sätta sig och äta sen efter vi hade ätit lite så minns jag inte speciellt mkt mer,haha!
Men alzacar och nå dansband spelade.
Haha Andreas var nästan ända uppe på scen när alcazar spelade :P
Det är ungefär vad jag minns av kvällen.

Jag saknade Elvira hemskt mycket under resan men inte en enda tår fällde jag som jag trodde jag skulle göra hela resan. Men det var nog för hon var så glad när vi lämnade henne :)

Nu ska jag försöka få min lilla prinsessa att sova en stund så hon kanske får lite mer ork.

Bvc

Ja som sagt halv tio i morse var vi till bvc och Elvira fick sin 3 månaders vaccin, och hon vart jätte jätte ledsen stackaren. Och nu har hon feber och ont i sina små ben! Hemskt när de enda man kan göra är att ge henne närhet och Alvedon.. Tyckte de räckte med alla hemska sprutor när hon föddes , säkert en 30 nålstick innan hon ens var en halv vecka gammal.
Och hon hade inte gått upp lika bra i vikt heller så ska dit om 2 veckor igen.
Och hennes mage krånglar så hon är jättehård i magen så nu ska jag testa blanda i messmör i ersättningen så får se hur det går nu då..

0 dagar gammal: 091107 - 4540 gram - 52cm lång - 35cm i huvudomfång
3 dagar gammal: 091110 -  4170 gram
10 dagar gammal: 091117 - 4390 gram - 54cm lång
2,5 vecka gammal: 091125 - 4630 gram - 55cm lång - 37,3cm i huvudomfång
4 veckor gammal: 091204 - 5030 gram - 55,l5 cm lång - 38,3cm i huvudomfång
5,5 vecka gammal: 091215 - 5400gram - 57cm lång - 39,4 i huvudomfång
6,5 vecka gammal: 091121 - 5580 gram - 57,5cm lång - 39,5cm i huvudomfång
7,5 vecka gammal: 091229 - 5750 gram - 59cm lång - 39,9cm i huvudomfång
9,5 vecka gammal: 100113 -  6160 gram - ? - 40,0cm i huvudomfång
11veckor och 2 dagar gammal: 100125 - 6485 gram - 62 cm lång - 40,5 i huvudomfång
3 månader och 2 dagar gammal: 100209 - 6640 gram - 62,5 cm lång - 41,4 i huvudomfång

Frukost

Ska strax ta och pallra mig upp ur sängen då jag inte kan sova längre än till sju nu för tiden? Ska det vara så med en liten bebis, hon är ju iochförsig världens snällaste bebis och sover på nätterna. Vi lägger oss vid halv elva-elva och då somnar hon för de mesta på en gång och så sover hon till fem-sex någongång för att äta sen vaknar hon runt åtta-nio , min älskade bebis!

Alla som sa att det skulle bli så himla tufft att ha ett litet barn, jag har nog fått en ängel.

Jag har iallafall nu på morgonen varit ute med Tindra,men gick tillbaka till sängen när vi kom in igen.Så snart ska jag häva mig upp för att gå och äta frukost i lugn oc ro innan min prinsessa vaknar,har ju ända sällskap av Tindra vad matbordet, hon vill gärna vara med och äta lite ost :)

Igår var vi på kupolen och jag hittade en massa fina saker, 2 Tunikor eller vad man ska kalla det en svart och en rosa, jag har nästan bara mörka kläder för att dölja fettvalkarna,haha! Så köpte jag ett par lackleggins,hårfärg och nytt smink massa olika saker :) Så jag kanske mot förmodan kan bli vacker.
Och så klart fick Elvira lite nya grejer som 2 bodysar,3 dräggelhaklappar och en bitgrej som man kan ha i kylskåpet så hon har nå kallt att tugga på, hon har förmodligen lite tänder på G.Även fast hon är så liten, på bvc sa dem att "ersättningsbarn" brukar få tänder innan dem som lever på bröstmjölk,så vi får se när de vill titta fram de små tänderna.

Igår hade jag på mig en ansiktsmask för första gången i nyllet och så len jag vart nästan som Elviras lilla rumpa :D haha!


Nu blir de frukost.


Förmiddagslur

Sitter här som vanligt i soffan med MTV på slaget och Elvira ligger bredvid mig upppallad på en kudde så hon halvsitter och sover mitt lilla hjärta.

Igår kväll skrattade hon på riktigt för första gången, och jag kan lova att jag vart lite tårögd,haha.
Även igår kväll var vi och spelade korpen bowling :) Hela släkten Karlsson plus jag inräknad där vann med 6-0,haha! Det är väll tur jag har Andreas kusin Mats med mig i mitt lag så han fixar så vi vinner :P För igår var jag totalt värdelös,haha!

Imorse var jag påväg och skulle strypa folk i detta jävla hus vi bor i, fem i halv åtta drar någon igång en jävla musikanläggning så hela jävla huset dunkar och vibrerar, krukorna på fönsterbrädorna skakade tillochmed, hur jälva dum i huvudet är man inte då , jag hade inte sagt något om klockan var tio iallafall men nej jävla kvastskaftet ska tydligen få en galen fem i halv åtta på morgonen. I morgon ska jag gå och riva i gån tv på högsta ljudet jag kan få på så ska han tamejfan få höra den jäveln. Elvira brukar vakna mellan fem och halv sex och då ska jag kliva upp och dra igång nått bra jag också.. Så ska dem få se hur kul det är.

Det är väll en himla tur jag ska flytta från denna lägenhet snart så jag slipper reta mig på massa folk.

I eftermiddag när Andreas har slutat ska vi till kupolen eller om jag kanske går dit själv nu på dagen de har jag inte riktigt besämt ännu. Men till kupolen lär jag iallafall lär köpa nytt smink och kanske nått mer fint tills på söndag då vi ska på kryssningen får följa med hem,det vet man ju aldrig!

Nej nu ska jag nog äta lite innan jag hungrar ihjäl , bakade faktiskt kladdkaka igår så ska nog äta en LITEN bit sån, för Andreas kommer ju hem vid elva och äter lunch då kan jag äta med honom :)

                 Mammas hjärta och en hårig björn <3

Tisdag

Gud så trött och seg jag har blivit de senaste dagarna, kan nog bero på att det har varit så svinigt kallt ute. Och i natt har kattsaten jävlats med mig som en galning... Han har blivit en hejjare på att riva upp skåpluckorna i köket och river ut en massa saker och äter upp Tindras mat den jäveln!
Det är svårare att ha och göra med vår katt än hund, ska de verkligen vara så ? haha

Och Tindra håller på och bli könmogen nu och ska till och löpa för första gången så hon är helknäpp och springer och sätter på stackars Torsten. Haha!
Är väll en himla tur att det inte är tvärt om , som tur är så är Torsten kastrerad så han verkar inte vara så mycket för de.

Undra hur de skulle sluta om Tindra mötte en annan katt än Torsten? Hon skulle nog få rättså rejält med stryk. Torsten är så himla menlös, vet inte hur han har kunna blivit de?

Hittils har dagen varit bra, gick upp klockan åtta och sprang ut med Tindra en snabbis så inte Elvira skulle hinna vakna när jag var ute men hon vaknade inte fören hlav tio. Så jag hann äta frukost i lung och ro, eller de brukar jag faktiskt få göra då hon sitter i sin babysitter på golvet och tittar på. Igår kväll var hon så himla övertrött så hon var tokig så när jag väl fick henne lugn och la henne i sin säng så tvärsomnade hon men vaknade till lite efter en halv timme och fick då tag på hennes filt så drog hon den över huvudet på sig själv så somnade hon om! Jag vet inte vad det är hon har kommit på att hon ska ha filten över aniktet när hon sover? Men jag brukar vara där och ta bort den så hon inte blir kvävd.

Nu sitter min älskling och sover i sin "gungbabysitter".
I eftermiddag när Andreas kommer hem ska vi gå till kupolen och köpa mig lite nytt smink,kan behövas tror jag! Sen ska jag nog faktiskt gå och sola så jag får lite egen tid , det är skönt att komma bort en kort stund så man får sakna lite :)

Nej nu har jag icke tid med detta längre ska intoducera en ny kattsand för Torsten,får se hur de går om han vägrar gå på lådan nu . Men de varken tror eller hoppas jag !



                     Mammas älskade lilla flicka <3


RSS 2.0