Jobbhelvete..

Ja nu är vi tillbaka i det vanliga igen, Andreas 5 veckor långa semster är slut och igår började han jobba. Det känns förjävligt jag vill ju ha honom hemma hela tiden.. Men nu när han varit borta dessa 2 dagar, ja igår sågs vi knappt så har jag insett att även fast jag kanske inte visar det så himla mycket så älskar jag honom mest utav allt i hela världen.. Jag är så fruktansvärt dålig på att säga de, lättare att skriva :P
Känner mig som en mes om jag ska gå och prata om de hela tiden, jag är ju Sveriges hårdaste som vissa tror!
Egentligen är jag nog den vekaste som finnas, världens blygaste när jag träffar nytt folk, men är jag med någon jag känner väldigt väl kan jag nog framstå som den hårda..Ja bland vänner inte hos Andreas får då är jag den där mesen igen som aldrig säger ifrån eller någonting.. Det är väll klart min älskling ska få göra de han vill, jag kan ju självklart sitta hemma med Elvira? Nej nu jävlar ska jag skärpa till mig själv,jag har ju för fan ett körkort!! :)

Så har läst på lite här på internet och nästa vecka ska jag åka till mockfjärds öppna förskola, de har babycafé på måndag och tisdagar, har jag tur kanske det inte enbart är gamla kärringar utan någon unge liten stackare som jag törs prata med. För nu har jag inget att gnälla på längre jag tar mig dit jag vill, jag har fått mig ett eget fint liten hus jag har världens bäst pojkvän som gör de mesta för mig, MEN stort av allt är att jag har världens underbaraste unge (ja,inte just nu då hon håller på och får en massa tänder samtidigt) och jordens mysigaste hund och katt!

Ska även ta mig i kragen och åka till mitt gamla "extrajobb" och hälsa på och hoppas på att de har någon häst till övers åt mig så jag får börja rida igen!

Idag har jag även fått fingrarna ur arslet och ringt till mitt gamla gymnasium och bett dem skicka hem mina betyg, jag ska ta och plugga klart de kurser jag har kvar och på något vis försöka lösa de praktiska kurserna jag har kvar också så jag får ett fullstädigt slutbetyg..

Eftersom jag har varit så smart så jag inte tagit 30 dagar i månaden på föräldrapenningen så har jag rätt många dagar kvar så Elvira kommer bli hemma med en pluggandes mamma till juni ungefär :)
Ska ringa och söka dagisplats/dagmamma vad det nu blir, finns båda delarna här i byn.. Ska nog ringa och se om vi får hälsa på hos allihopa så får vi se var Elvira trivs bäst och vad vi tycker känns bäst! Men inget är aktuellt fören till slutet av våren/början av sommaren!



Elvira håller på och sorterar lådan :)



Nu ska jag börja ta tag i detta på riktig nu JÄVLAR ska jag banta,
så här fet ska ju inte jag vara! Jag vägde mkt nog innan jag var gravid
men då fanns det inte mkt fett alls utan allt var muskler.. Nu verkar allt dem
ha blivit till fläsk så nu ska jag bli smal och fin! Vill inte vara någon träskpadda!


Finns säkert en massa stavfel men de orkar jag inte bry mig i nu när jag lyckades göra en uppdatering för en gång skull :P



Lite glest.

Ja,de är allt lite glest mellan mina blogginlägg men vad gör väll de är det någon som läser i huvudtaget ? :P

I tisdags skrev jag upp för 3 gången för körkortet och jag lyckades, tredje gången gillt heter de ju så.. 56 rätt, jag höll på att börja grina när de dök upp framför mig på skärmen då de tidigare gångerna har varit rött över hela skärmen och stått ICKE GODKÄND.. Skit också 47,50 och 56 rätt och tillslut så fick jag mitt körkort :) Uppkörningen klarade jag på första försöket så jag kan inte vara så farlig ute i trafiken iallafall!

Var och hämtade ut mitt körkort idag och man liknar allt en brottsling på kortet,haha!

Sitter själv hemma nu, Elvira tar sig en liten tupplur nu innan de är dags för sängen vid halv nio snåret hade varit omöjligt att hållt henne vaken tills dess om jag vela ha haft nå öron kvar :)
Har varit hem till pappa en sväng idag och hämtat en bil och gräsklippare,vi ska sälja vår bil och måste ha någon under tiden vi hittar en ny och pappa hade en till övers så de lånar vi den..

Inte har vi nå tvkanaler heller och får inga fören den 20 augusti så de är så jävla tyst här hemma att man blir galen :P

Andreas är och fiskar,skittråkigt att man aldrig får följa med... Men och andra sidan är de inte alltid jag som ska fixa barnvakt för vi ska kunna göra nått så jag får väll sitta hemma då!
På tisdag ska iallafall Elvira sova hos mormor :)

Flyttat

Äntligen bor vi i vårt lilla hus här i Bäsna.
Elvira har lärt sig så mycket på den senaste tiden:
Hon står på alla fyra
kan sätta sig upp själv
ställer sig upp själv i sängen
tar sig framåt på golvet på lite underliga vis

Så nu lär man vara med hela tiden :)

Jag håller även på att bli tokig på lilla Alice som aldrig vill lära sig att man pissar och skiter utomhus på kvällen innan man går in och lägger sig men bara jag har fått upp mitt staket runt gården så de bara är att kasta ut henne så kommer nog detta bli bra.. Vilken skillnad de är från hund till hund, Tindra var världens lättaste valp att ha och göra med tillskillnad emot Alice.

Lilla jag har även hunnit med att kugga på körkortteorin men har klarat uppkörningen vilket jag gjorde i fredags även fast jag körde fel, skyllde på att jag var så nervös men så farligt nervös var jag inte :P Så på onsdag morgon ska jag skriva för teorin igen och hoppas innerligen att jag klarar de då för då har jag mitt alldeles egna körkort, vilket kan vara ett stort + eftersom vi flyttat dit vi gjort, tar en kvart med bil in till Borlänge.
Och här om någon dag ska jag åka till mitt gamla "jobb" och tarva lite på en häst så jag får rida lite igen.. Har redan utsett mitt offer för framtiden och de kommer bli Shibus,en varblodshingst som lagt karriären på hyllan som är skitfin att rida förutom att han har lite knackig gång i skritten. Men allt kan man ju inte få :)

På onsdag efter min skrivning så ska vi åka till stockholm en sväng och gå på grönan och skansen och de där för att sen sova på hotell,få se hur detta kommer gå på Elvira som har fått ett sånt jäkla humör..

Nej nu ska jag nog gå och lägga mig och vila lite medans Elvira tog sig en tupplur på nytt här.. Andreas är och fiskar med bror sin i Säter så är hemma för första gången själv i huset.. Ska ta mig ut på en rundvandring här i byn lite senare bara de slutar regna riktigt sånt här pissdugg är de ute!



Dem finaste i hela världen, jag älskar er mest utav allt <3

RSS 2.0