20års present =)

Igår fick jag min första 20års present, tack mamma och Micke :)



Lite röd och irrterad men jag är väldigt nöjd :)
får hoppas jag kan få ett jobb även fast jag har
en tatuering på underarmen ;)

Ska börja fylla i dagispapprena åt Elvira, hon ska nog få börja skolas in 1 mars. Hon har redan börjat trotsa och jävlas här hemma så jag har hållt på och blivit galen på henne ett par gånger men hon lär väll få testa gränser hon också. Hon verkar förstå när man säger åt henne att skärpa till sig som tur är. Och fram tills den 1 mars bör hon ha lärt sig gå på riktigt, för nu tar hon bara ett par små fjuttiga steg, hon är lite fjantig av sig men tills dess springer hon nog allt runt som en tok :) Mitt lilla hjärta som blir 1 år om 2½ vecka.

Ikväll ska vi och spela kropen-bowling, får se om jag lyckas hålla mig nere i varv denna gång då jag kan bli fruktansvärt arg när klotet inte vill som mig :P

Nå mer vettigt eller ovettigt har jag inte att säga så avrundar här!

24år.

Idag blir min stora älskling 24 hela år :) Men han är inte hemma utan är påväg hem ifrån gotland nu då de varit där och spelat 2 stycken bowlingmatcher.
Så natten som var passade jag och Elvira på att sova hemma hos mamma/mormor för att slippa vara ensamma.

Men nu är vi hemma igen och har varit de ett bra tag jag sitter och inväntar att klockan ska bli 18:00 så jag kan kolla på bonde söker fru reprisen sen klockan 20:00 är de mitt favoritprogram: Ensam mamma söker,haha!

Elvira har även lärt sig att ta ett par steg rekordet är hittils 10 stycken så det går framåt, snart springer hon runt här mitt lilla hjärta, just för tillfället sitter hon här på köksgolvet med en bok "sjung med djuren" och har ett långt utlåtande till en morot som hon har i näven, hon älskar råa morötter. Hon har även lärt sig att vinka på riktigt med handen bara istället för hela armen fast hon vinkar inåt fortfarande :)

Häromdagen tröttnade vi ur på vårat sovrum som var tänkt att vara helvitt från början men vi satte upp en fondtapet där inne vart mycket bättre såg ut som ett läkarrum innan då de vart så ljust. Men nu är de 3 vita väggar och en svart med silvermotiv på tror jag de är :P

Jag vill ha massvis med nya blommor!!!
Nu har jag nog inge mer intressant eller ointressant att dela med mig av, förutom att vi har en ny dator så har inte en enda bild i datorn. Så får bli ett skittråkigt textinlägg bara.

Andreas & Elvira <3


RSS 2.0