1½ år

I fredags på dagen åkte vi ut till Sellnäs för att fira midsommmar där och vart kvar tills igår kväll och jag blev så matt 1000 ggr om där ute så hade varit skönt om man haft de där körkortet och kunna åkt därifrån, alla ska vara så jävla fulla och föra ett sånt jävla liv :(

Tindra stöp av utmattning igår morse, jag fick dra ut henne så spydde hon och bara la sig ner i gräset så var bara att bära henne tillbaka och försöka få i henne lite vatten sen la jag henne i sängen så hon vart bättre efter ett tag.

Både jag och Andreas höll på att få ett utbrott när vi skulle fälla upp resesängen så tillslut tog jag fötterna till hjälp och tröck upp den, och de fungerade! Våld löser precis allt :P


Och jag har då bränt mig nå så otroligt, svider lite lätt ;)

Idag har jag och min underbara älskade Andreas varit tillsammans i 1½ år :) <3


Bilder


Elvira hemma hos morfar i tisdags (22/6-10)


Dålig bild men jag älskar er!!



Vår lilla Alice som är 5 veckor på kortet. 10 Juli är hon 8v och flyttklar.



Tindra och Alice + en dubbelhaka :D Tindra ser så stor ut där men
med sina ynka 1,5 kg så är hon inte så stor.. Alcie väger omkring 550
gram nu när hon är 5 v!



Min underbara älskade Andreas!

Torsdag

I tisdags åkte Elvira,Tindra och jag hem till pappa och sov där eftersom jag skulle upp på halkbanan tidigt på morgonen så skulle pappa vara barnvakt åt Elvira medans jag var borta :)

Så när pappa hämtade mig åkte vi och köpte en pool och en gunga åt Elvira som hon nu har uppe i Morberget.
Poolen invigde hon samma dag då det var så himla varmt, jag har bränt mig på armarna känner jag, det kliar i skinnet :P

Har även hunnit med att beställa tid för teorin och uppkörningen men de tänker jag inte berätta när de är ;P Men var rätt lång väntetid.. Men förhoppningsvis har jag körkortet i min hand innan juli är slut :)

Och snart får jag hem en till liten älskling, en liten Alice ( Tindras lillasyster)...

Sitter nu och försöker lägga in alla bilder från mobilen till datorn, men de är väll fan att man ska behöva installera så mkt skit innan man kan lägga in något :(
Ska även ta och betala lite räkningar nu,fyfan!!


Onsdag

Och i morgon ska vi och skriva papper och betala handpenningen på huset :D
Elvira har hitta på volymratten till tven så hon höjer ljudet så mkt de går de de brummar i hela lägenheten nu så sitter hon och as skrattar :) Men man blir nästan döv! Så man får springa och vrida ner snabbt som attan.

Igår var vi ute i sellnäs, Andreas fiskade med en vän och jag var ute och gick med Elvira och Tindra så kommer de en fet grispadda till kärring med sina två hundar(flatcoated retriever) och den ena lyckas krypa ur halsbandet och flyger på Tindra och har typ hela henne inne i käften så hon skrek som jag vet inte vad så jag fick panik och typ firade upp henne hängandes i kopplet och fick tag på henne och gömde henne under min arm,då höll hundfan på att bita mig i handen..:S

Och den andra hunden släppte kärringen bara så den sprang ju fram till Elvira i vagnen så vart ju livrädd att den skulle göra nått på Elvira. Men hon verkar då inte ha blivit skadad,hon vart nog bara rädd min lilla råtta :(
Kommer ju bli jävligt lätt att lära henne bete sig bland hundar nu när hon blir anfallen hela tiden och värst är det när de kommer svarta stora hundar,då hon blivit anfallen 2 gånger av sånna..
Jaja, är inte mkt att göra åt att andra inte kan ha koll på SINA hundar, jag har då koll på min iallafall och då tycker jag att hon inte ska råka illa ut!

Undra varför de ger sig på Tindra i huvudtaget ? Hon väger 1,5kg och är kanske 20 cm hög.. Ser de henne som ett litet byte eller nått?
Jag ska konstruera en stålbur som Tindra ska få gå runt med på sig så ingen kan bita henne..


Just nu sitter jag på soffkanten och har Elvira bakom mig som sitter i sin gåstol och pillar på min tatuering i svanken, gullungen min <3


Fräkning mamma och världens sötaste Elvira.


Mamma/mormor,Micke och morbror Rasmus är i spanien dem små grisarna de åkte dit i fredags och ska vara där i nästan 3 veckor. Jag var med dit för 2 år sen jag är rätt avundsjuk på dem som är där!!!


Själv hemma

Andreas jobbar natt så här får jag sitta hemma helt själv. Farmor Marianne åkte för ett tag sen då hon fick lov att vara lite barnvakt åt Elvira då jag hade en körlektion men Elvira hade varit så trevlig att hon somnat i farmors famn :)

Strax ska vi traska till kupolen en snabbis innan det är natt för Elvira ska köpa en liten present åt Klara som vi ska hälsa på imorgon , hoppas jag :D

Nu låter de inifrån sovrummet så nu får jag lite sällskap :P


Kusin

Igår kväll 23.01 fick Elvira en liten flickkusin så nu är hon inte minst på sin pappas sida längre :) 
så nu har jag nyss beställt en fin liten present åt henne! Men vet en sak Mamma Erika vill ha så de ska inhandlas på hm innan jag ska åka och träffa den lille parveln :)
Jag är inte ett dugg avundsjuk.... Jag vill också ha en LITEN bebis, tiden bara srpinger iväg och Elvira är nu 7 månader och är som en hulligan :)

Igår vart det klart att vi flyttar till vår egna lilla hus fast är egentligen en fristående bostadsrätt med en liten gräsmatta jag ska sätta upp ett staket runt så jag har koll på ungar och hundar ;)
Vi blir grannar med dagiset Elvira kommer gå på så de blir ju super.

Nästa helg ska jag åka och hälsa på den lille valpen som ska flytta hem till oss, ska ta med mig lilla Tindra och se så hon accepterar den lille bara.. Men de ska nog inte vara någon fara :)


Världens finaste,minsta och underbaraste hund Tindra <3



Mitt lilla och stora mongo, Jag älskar er mest av allt <3

Hundnamn?

Finns det någon som läser min blogg som har ett bra hundnamn som ska passa en liten tik ?
Vill nog helst ha ett på T iochmed att vi har Tindra och Torsten! Jag kommer inte på nå bra :(


Beslutsångest

Så jag dör snart tror jag.. Ska jag eller ska jag inte ? Jag ska nog tamejtusan..


Har varit ute och gått i 2 timmar, är totalt dyngsvettig!
Idag har jag körning igen.. Hoppas jag klarar av fickparkeringarna nu då,att man ska behöva parkera på ett sådant vis :S Jaja, jag SKA klara detta körkort snabbast möjligt :)

Trafikskolan

Har kör där för andra gången idag och det går hur bra som helst, är väll tur jag har tjuvtränat hemma i skogen vid pappa! Och har en jätte trevlig kille som jag kör med i typ 30 års åldern som sitter skämtar och har sig så jag hinner inte bli så nervös mellan gångerna :) Igår körde jag för första gången med honom så då kan jag erkänna att jag var lite nervös, men de gick rätt bra ändå.
Tränade på krypkörning,växling och masa olika små grejer som får körnigen att flyta på. Idag skulle jag däremot starta i uppförsbacka och i nedförsbacke, jag trodde jag skulle få kärringstopp på en gång men de gick så jävla bra så jag är nästan stolt över mig själv :P
Nästa gång jag ska köra är på torsdag och har då en dubbel körlektion så ska köra i 80 minuter,och ska tydligen fickparkera då.... De kommer gå åt pipsvängen vet jag redan nu :P

Min lilla prinsessa har varit jätteförkyld sen i fredags, hostar och snorar :(
Men börjar släppa lite nu tror jag då hon sover lite bättre än vad hon gjort!


Andreas är påväg hem från att ha varit och fiskat så han ska allt få köpa med någon mat hem åt mig, jag kommer aldrig gå ner i vikt... Lat gris är vad jag är :(

Så bara Andreas kommer hem ska jag gå ut med Tindra eftersom Elvira inte vill sova ordentligt nå!

RSS 2.0