Upp över öronen glad :)

Jag har skaffat mig en medryttarhäst, bara jag trivs med honom så kommer jag forsätta rida där :)
Ska och provrida i helgen,det är en connemara valack på 7 år omkring 160cm i mankhöjd som ska vara en helt underbar häst:)
Gud så jag längtar tills jag ska åka och provrida nu, men först lär jag åka och köpa mig en ny ridhjälm i morgon så jag har något att sätta på huvudet när jag ska åka i backen :P Min gamla vart ju spårlöst försvunnen i djurås.

Fick även en förfrågan om att bli medryttare till en helinackoderad hopphäst mellan falun och borlänge, men jag vill ju även kunna göra sakerna runt omkring hästen också. Hästen var iallafall ett halvblod som skulle tävla msv hoppning i sommar av ägaren men ville ha någon som red ut på skogsturer och red lite dressyr. Men då känns connemaran bättre!

Ikväll ska jag åka och hälsa på min farbror med pappa, han har nu äntligen fått lämna uppsala för att ligga på falu lasarettet istället. Så nu ska jag åka och hälsa på, ska nog köpa en fin liten blomma åt honom ;)

Imorgon ska jag till sjukgymansten klockan 14:00 sen ska jag ut på shoppingturné med min käre storebror som behöver nya kläder men har inte så stor koll själv på vad han ska köpa som man faktiskt kan använda :D Sen ska vi ut till aubiose och köpa en ridhjälm åt mig och kanske ett par nya ridbyxor.

Nu vill Elvira säga nått här       x                           mv cfacv !

Mellanslagstangenten var lätt att träffa eller raderarknappen för mamma :P
Bäst att spara detta nu och lägga bort datorn :)

Andreas och Elvira,ni är mitt liv<3

Sjukgymnasten

Vad svårt det ska vara att komma på en rubrik ?!

I helgen har vi varit på språng både dagarna känns det som,i lördags så var vi till sågmyra. Först så var vi och hälsade på Tindras uppfödare och de hade en del valpar hemma och herregud vad söta dem är,tänk om jag kunna fått med mig en hem. Men de var bara hanar kvar och någon sån vill jag inte ha!
Sen åkte vi till lager 157 och där hittade vi lite saker, jag köpte mig två par jeans och jag vart rätt glad när jag slapp storleken för de allra fetaste :D


Igår så fick Andreas rycka in och spela bowlingmatch med ungdomarna, eller han spelade mot 12 åringar,haha!
Sen var vi till kupolen och kikade lite sen skjutsade vi hem lillebror till pappa så att jag kunde låna tvättmaskinen. Så då sa jag ifrån mig ansvaret för honom..

Idag ska jag och Elvira till sjukgymansten med min rygg igen, hoppas Elvira är snäll iochmed att jag lär ta med henne dit då Andreas inte kan komma ifrån jobbet eller vad det nu var ?!
Efter vi har varit där ska jag till kupolen och köpa en tunnare jacka åt Elvira,hon höll på att flyta bort igår i sin jacka så hon vart jätte elak när de var för varmt åt henne.

JAg är så nervös inför operationen den 8 onde, ligger och funderar varje kväll på om jag vill bli nedsövd eller om jag vill ha lokalbedövning och lugnande. Men jag ser bara nackdelar i bådeoch :( Blir jag nedsövd så kommer jag inte vakna nå mer och tar jag lokalbedövning så kommer de inte bedöva tillräckligt. Men de lär väll få övertala mig till något av de, lutar mot bedövning då jag iallafall inte kan dö då, men någon lär binda för mina ögon :P Annars kommer jag vara så dum så jag vill titta. 

Lillebror

I helgen ska jag vara "barnvakt" åt min lillebror som blir 14 år i sommar, som inte kan hålla fan på sig medans pappa jobbar sina nätter varannan vecka utan hellre vill umgås med knarkare så i helgen ska han vara här så han inte är ute på nå skit!
Så när Andreas slutar ska vi och bowla och morgondagen har jag gått och längtat efter i 3 veckor eller nått. Då ska vi äntligen åka och hälsa på Tindras uppfödare,men kan ju bli lite riskabelt då de har valpar hemma,haha!
Kan ju hoppas tindra tänker vara snäll den lilla morrhoppan, sen ska vi till lager 157 och jag hoppas det finns nå fina jeans åt mig så jag slipper vara på kupolen och brottas med alla.

På söndag ska Andreas ut och angla tidigt på morgonen och Per ville följa med honom istället för att vara hemma med mig. Så jag får väll sitta här själv med Elvira. Eller om jag också kanske ska följa med ut till Sellnäs? Och baka bullar där istället för att stå här själv som ett fån! Ja,det lär väll visa sig!

Min lilla grisfia hade nyss ett utbrott här så jag tror jag inte har någon hörsel kvar längre, men nu sover hon en liten förmiddagslur så jag funderar på om jag ska springa och äta nått.
Lite senare ska jag ut och motionera bort fläsket.

På måndag ska jag tillbaka till sjukgymnasten igen. Men allt hänger väll bara på att jag är för fet :( Jag som är för lat för att träna.. Äh, jag lär väll få lov att rycka upp mig! En häst ? JA TACK!

Det finns ingen ute i denna vida värld som vill köpa en bärsele ? Elvira vill inte ha den närheten den ger, hon blir bara hysterisk över att sitta fast :P

BVC

0 dagar gammal: 091107 - 4540 gram - 52cm lång - 35cm i huvudomfång
3 dagar gammal: 091110 -  4170 gram
10 dagar gammal: 091117 - 4390 gram - 54cm lång
2,5 vecka gammal: 091125 - 4630 gram - 55cm lång - 37,3cm i huvudomfång
4 veckor gammal: 091204 - 5030 gram - 55,l5 cm lång - 38,3cm i huvudomfång
5,5 vecka gammal: 091215 - 5400gram - 57cm lång - 39,4 i huvudomfång
6,5 vecka gammal: 091121 - 5580 gram - 57,5cm lång - 39,5cm i huvudomfång
7,5 vecka gammal: 091229 - 5750 gram - 59cm lång - 39,9cm i huvudomfång
9,5 vecka gammal: 100113 -  6160 gram - ? - 40,0cm i huvudomfång
11,5 veckor gammal: 100125 - 6485  gram - 62 cm lång - 40,5 i huvudomfång
13,5 veckor gammal: 100209 - 6640 gram - 62,5 cm lång - 41,4 i huvudomfång
15,5 veckor gammal : 100222 - 7040 gram - ? - ?
17,5 (4mån) veckor gammal : 100305 - 7180 gram - 63,5 cm lång - 41,8 i huvudomfång
20 veckor gammal : 100322 - 7720 gram - ? - 42,5 i huvudomfång



Nästa gång blir vid 6 månader och då ska hon även bli vaccinerad för andra gången, jag ser inte fram emot de för fem öre.

Onsdag och final i korpen.

Ikväll är det sista gången det är korpen bowling. Men till hösten ska jag spela igen sägs de. Och då ska jag spela med Andreas och han kommer slakta mig sakta men säkert eftersom han är sån himla dålig förlorare ;P Därför är de skönare att spela med Mats som skiter fullsätdigt i om man vinner eller inte det är ju bara ett + i kanten om man gör de :P Men vi är ju faktiskt inte sämst ens, vi ligger på 5 plats av säkert minst 12 lag! Låg på 2-3 platsen jätte länge men sen vart det en liten svacka. Ja så kan det gå.
Så ni kan väll hålla tummarna för mig ikväll att jag lyckas få till en 200 serie ?! För två veckor sen lyckades jag få ihop 199 ? och hur jävla surt är inte det en jävla kägelsjävel från 200 :P

Och så måste jag ringa till gymmet här nere på stan och höra om jag får börja där och om det går att ha Elvira med sig, det hade ju varit hur skönt som helst. Isåfall skulle jag kunna träna 5 dagar i veckan för att få bort denna jävla hängbuk som jag har! Utan att behöva fråga en massa folk om de kan ta hand om henne.

Det är de värsta jag vet att be någon se efter min egna dotter ? Hon är ju min och då ska JAG ta hand om henne! Så ser jag på saken iallafall, någon gång ytterst sällan kommer jag be om barnvakt iallafall för att jag och Andreas ska kunna göra nått tillsammans.
Vart varken barnvagn eller ny bilbarnstol igår. Då jag och Andreas rök ihop inne på babyproffsen , haha! Folk lär ju funderat på hur dumma i huvudet vi egentligen här! Men jag får nog allt så som jag vill i slutändan ändå låter det som! :)

Idag får vi även hem vår digitalbox med en massa kanaler så då kan jag ligga här i soffan halva dagarna och titta på animal planet!
Ska nog även strax när Elvira behagat att vakna ta oss ut på en promenad,tror iallafall att Tindra skulle uppskatta det :)

Nej nu ska jag uppdatera lite från bvc när vi var dit i måndags :P
Var ju även till sjukgymansten och fick reda på att jag är överörlig i ryggen och de enda som hjälper de är träning och akupunktur kunde jag också få, men nejtack nu jävlar räcker de med nålar i ryggen! Jag ska bli body builder ist!

Skepp och hoj.

Nytt,nytt åter nytt :D

Bara Andreas har slutat ska vi till babyproffsen och förhoppningsvis hitta en ny vagn åt Elvira, hoppas de finns någon fin och bra sittvagn med fullt liggläge och att den har sånt här vändbart handtag eller att handtaget är vänt emot mig, och så ska mitt lilla hjärtegryn få en ny bilbarnstol, hon är för stor för "babyskyddet" eller vad det heter. Så nu ska hon få en sån där riktig stol som sitter kvar i bilen! Hoppas att det finns något som passar oss. Jag har varit helt inne på en vagn med rosa inslag men de vill inte Andreas då vi ska ha en till liten bebis inom en snar framtid så kan man ju ha vagnen kvar och blir det en liten gosse då så vill inte pappan i denna lägenhet ha rosa till den :P

Folk kanske undrar varför jag vill ha en ny vagn, jo för att vår är så jävla klumpig och tung.Eller den är inte tung att köra det är en helt underbar vagn på alla vis men så otymplig när man bor i lägenhet. Hade jag haft ett hus så hade jag kunna haft den kvar där jag slipper lyfta den och massa skit!

Undra hur man kan bli så glad över lite nya saker ? :P
På lördag åker vi även till sågmyra,då ska jag ha nya kläder och så ska vi hälsa på Tindras uppfödare. De har massa valpar hemma, åh herregud undra hur jag ska komma därifrån. Får smuggla ner en i jackfickan kanske :P

Elvira ligger och sover nu,har säkert gjort det i en och en halv timme men man blir trött av att äta mycket mat :)
Jag har verkligen världens snällaste barn, hon är för det mesta hur glad som helst och skrattar och sover som en stock på nätterna. Hon lägger sig mellan 21-21:30 och sover till 05:30 då vill hon ha mat sen slockar hon direkt. Jag lyfter jämt över henne i min säng så hon ligger bredvid mig och äter sen lyfter jag tillbaka henne,och hon hinner somna om innan jag ens har lyft över henne till sin säng. Så sover hon till 9 på morgonen. Jag kliver för det mesta upp före henne.

Nej nu ska jag samla lite krafter för att göra mig i ordning tills Andreas kommer hem så vi kan åka direkt ;) Sen hem och laga mat sen har Andreas träning, får se om jag ska följa med och titta eller inte?!
Jag har mitt hjärta utanför kroppen<3

Andreas,jag älskar dig mest av allt på denna jord. Du är världens bästa pojkvän,sambo och pappa!

Andreas & Elvira

Jag är så jävla kass på att visa hur mycket jag uppskattar folket i min omgivning så det inte är sant.
Men det finns inget på denna jord som kan ta min kärlek ifrån mig som jag har till min älskade,söta,underbara och gladaste lilla dotter. Hon har verkligen gjort mitt liv till det bättre. Och utan MIN underbara Andreas hade jag inte fått en så underbar dotter och inte fått leva detta underbara liv jag lever!

Visst få stunder ångrar jag att jag inte tog lite seriösare på skolan och gick dit under hösten förra året innan Elvira föddes,men jag kunde ju skylla på både de ena och de andra tex att jag blev yr och var tvungen att åka hem och att jag mådde så dåligt och så var de bara att sätta sig på tåget den timme de tog att åka hem. Men jag ångrar mig inte en enda sekund att jag valde detta liv som "ung" mamma. Och jag har ju turen på min sida att jag har Andreas som är helt jävla gudomligt snäll.Är nog få som har de så bra som jag har egentligen!

Nu i morse klockan åtta vässade kirurgerna upp knivarna i uppsala för att operara min farbror som åkt på flera stycken hjärtinfarker på en och samma gång så de gick inte att lösa med ballongsprängning :( Hoppas allt går bra för honom och att han snart kommer hem! Men han kommer nog få ligga på falu lasarettet ett tag, men då kan jag åka och hälsa på honom :) Jag tycker det är så hemskt med dessa hjärtinfarkter, pappa fick en när han var 38 år redan. Och min farmor och farfar dog pga deras hjärtan innan dem ens hunnit fyllt 65år. Kommer inte ens ihåg min farmor eftersom hon dog när jag var 2år eller nått sånt?
Så det ligger ju i släkten skithelvetet.

Nej nu ska jag ringa och påminna pappa om att komma hit och ta hand om Elvira när jag ska till sjukgymnasten och direkt efter de ska vi till bvc sen ska jag och pappa iväg och äta. Hoppas på något gott som plankstek kanske ? :D
Andreas är i smb och jobbar idag så pappa får lov att ställa upp innan han åker vidare till gruvan för att jobba.

Hoppas ni haft en bra dag trots snöskiten som kom ner igår. Var ju helt otrloigt fint väder i lördags :)




Lik mamma men söt ändå ;)


Kupolen

NU JÄVLAR BLIR JAG TOKIG.

Hade skrivit hur långt som helst så försvinner de bara.
Förbannade jävla idioti.

Tur min lilla älskling ligger här bredvid och pratar och är på stålande humör så en annan inte blir allt för irriterad på datorsjäveln :P

Elvira har varit lite gnällig i ett par dagar nu men nu verkar allt mycket  bättre, tur är väll de :) Min lilla solstråle.
Har testat med att inte ge henne sin specialersättning nu på 3 dagar, men måste börja igen då hon blir så hård i magen att hon grinar av smärta när hon ska trycka ur sig stackaren :(

Så idag ska jag nog ta mig till kupolen för att kika lite, men jag ska då inte ha något mer nu.. Jag köper så himla mycket onödigt hela tiden.
Och nästa lördag ska vi ju faktiskt åka till sågmyra för att hälsa på Tindras uppfödare som har massa valpar hemma och så ska de få se mitt lilla yrväder Tindra :) Har ju bara visat bilder på henne för dem. Sen ska vi in på lager 157 och jag ska tamejtusan hitta ett par jeans har jag bestämt mig för, det håller inte i längden att enbart ha jeanslegging :P

Nej nu ska jag gå och titta i frysen vad jag har att tillaga till lunchen när Andreas kommer hem om en timme eller så.

Elvira ska iallafall strax få sin mat Potatis&palsternacks puré och majs&ärt puré de tycker hon är himla gott :)

Undra varför det jämt är jag som måste höra av mig ? Jaja, jag överlever nog iallafall :)

Senare idag ska jag ta med min Tindra ut på en långpromenad, bara Andreas har kommit hem så han kan ta Elvira. Lille grishunden vill nog ha lite egen uppmärksamhet ute. Har ju annars jämt Elvira och vagnen med mig.
Ska även få fingrarna ur och klippa henne litegranna idag(Tindra).

Nu har jag inget mer att dela med mig av ;)
Hoppas ni får en trevlig helg allesammans.




Tisdag

Nu är jag helt jävla slut efter att jag har städat i flera timmar, slängde ut allt från sovrummet utom sängen då, eftersom jag inte orkar den :P Och har flyttat på varenda möbel för att kunna städa bort ALLT damm. Och herre min skapare vad mkt damm det finns som "gömmer" sig.

Körde med dammsugaren precis bredvid Elviras säng också i hopp om att hon skulle vakna för hon hade sovit ett bra tag då, men de kunde jag ju glömma hon sket väll i att en dammsugare stog och vrålade precis bredvid sängen så hon sov så fint vidare :) Älskade lilla unge <3

I fredags var jag på partaj hemma vid Emelie och hennes pojkvän som fyllde 20 år, och dra mig baklänges så full jag blev. Men gick hem när dem andra gick/åkte ner på krogen annars hade det blivit på tok för mycket för mig! Jätte trevligt var det iallafall. Men världen är även inihelvetes liten, träffade en jag gick med i skola för 4 (?) år sen :) 

Sitter nu och funderar på vad vi ska äta idag? Kyckling skulle jag vilja ha,men finns bara kycklingklubbor i frysen och de tycker inte Andreas speciellt mkt om men han ska nog få lov att offra sig idag för min skull, jag har ju inte ätit nå än idag kom jag på nu... Men då kan jag lika gärna vänta tills det blir riktig mat på bordet.

Vi har även kommit fram till att vi ska sluta äta/dricka så himla mycket skit. Man mår inte bra av de och jag blir fet som en gris! Så vi har satt upp massa "regler"  nu som vi iallafall ska försöka följa här hemma. Men de lär väll bli som vanligt att vi enbart äter skärpmat. Men jag kan ju för fan inte väga så mycket som jag gör :(

Har även ringt och bokat dop nu,så ska bara ringa och boka en lokal som vi kan fika i efteråt. Ska höra med min styvfars mamma om hon vill göra ett par smörgåstårtor åt oss tills dess :)
Och vad har man för kläder på sig en annan ? Förhoppningsvis är de rätt varmt ute då eftersom de är i maj. Har någon nått förslag? Andreas ska iallafall ha kostym på sig,men jag då ? Mjukisbyxor som alltid ?;) Nej fyfan! Ska nog ha som mål att gå ner 10 kg tills dess om jag ligger i jävligt åt kan jag nog lyckas,eller kanske inte får nog svälta mig själv då..
Jag ska iallafall försöka!

Och jag vill åka till rättvik,men om jag ska åka till rättvik så måste Malin vara i skolan vilket hon inte verkar vara allt för ofta. Jag ska nog ta ett snack med flickan lilla så hon är i skolan när jag ska dit annars känns de fel att åka dit på nått vis :P

Idag fyller Elviras farmor 60 år, grattis Marianne :)
Så på fredag ska vi ut och äta på någon kina resturang.

Nu sitter jag bara och skriver en himla massa dynga.
Så nu avrundar jag här.
Hoppas ni haft en underbar helg.


Mina två datornördar igår kväll,satt och spelade :) <3

Fredag

Jaha,ännu en fredag. Vad fort tiden har börja gått sen Elvira kom till världen,innan gick man där och räknade dagarna som knappt gick.
Det känns som om att det bara är måndagar och fredagar nuförtiden.

Igår var det exakt ett år sen vi fick veta att jag var gravid,alltså ett helt år?! Det är nästan så man blir mörkrädd för de ggår så snabbt.

Ikväll ska jag på partaj,min älskade underbara Andreas stannar hemma med Elvira. Men de skulle få besök av farmor Marianne :) Första gången han ska vara själv med henne en längre stund,men de kommer gå super bara jag håller mig borta :P

Så idag har jag mycket att stå i , lär färga håret och måla naglarna. De hör ju inte till vanligheten.

Nu har jsg inget mer att yra om.
Hoppas ni får en trevlig helg!

Rubrik ?

Vilket härligt väder det är ute, ska ut och gå med Emelie lite senare och motionera bort lite fläsk, för jag väger då på tok för mycket. Är nog snart uppe i den vikt jag var precis innan Elvira föddes,haha! Det är hemskt!
Men så länge Andreas säger att man är fin och allt vad det nu är man ska vara så behöver jag ju inte bry mig :P

Igår kväll gick vi och la oss och Elvira låg i SIN säng 22:00 iallafall men sen vaknade jag 01:40 och då helt plötsligt låg hon bredvid mig i våran säng, jag har inte en blekaste aning om hur hon har kommit dit. För Andreas vaknar då inte på nätterna så jag måste ha lyft över henne i sömnen. Men att lyfta en snart 7,5 kg klump lär man väll vakna av ?! Skithemskt var det iallafall. Men så snäll som hon är så var de bara att lyfta tillbaka henne när jag insåg att hon låg där så somnade vi om igen i våra egna sängar :)
Visst är de mysigt att ha henne bredvid sig i sängen men jag kan inte sova riktigt då, så vi sover som bäst när vi ligger i våra egna sängar.

Ikväll så är de korpen bowling igen och då ska vi spela emot Elviras farar och kusin Fredrik :P haha
Om de inte vinner så är det nog något fel eftersom de ska ju iallafall vara dubbel så bra som mig,men mats som jag spelar med han kan få till det ibland så vi vinner :D
Men jag kanske överaskar som sist eftersom Andreas har försökt tjata in nå trix man kan göra för att de ska gå bättre. Slog nytt rekord förra onsdagen, hade 165 som rekord fram tills dess men då drog jag till med 173 så mathen vart oavgjord. Vi trodde vi skulle åka på storstryk men efter lite skäll av Andreas kunde jag nästan spela bowling.

Jag vill ta valpar efter Tindra men vet inte riktigt om jag törs, om hon kanske är för liten ? Men när de är såhär små brukar dem ju inte få så många valpar. Och hon har inte löpt sin andra gång heller ännu så har lite tid på mig och ska höra med Tindras uppfödare om vad de tycker, jag skulle så gärna vilja ha en liten mini Tindris så jag kommer absolut inte para henne för att tjäna pengar på henne. Är det någon som vet något om sådant här som läser mig blogg ? Är hon för liten om hon väger 1,5 kg ? Eller beror de helt på hus stor hanen är. Jag tänker inte para henne med någon hane över 2 kg.

Nog med struntsnack från min del nu ska jag äta frukost innan jag håller på och dör.


Mina älsklingar <3



Tindra


Torsten tillhör de rygglösa djurens släkte

Vår på ingång kanske ?

Eftersom bvc tanten tyckte jag skulle ändra nattrutinera med Elvira är det till att kliva upp tidigt nu, kring sju.
Tidigare la sig Elvira vid 22:30-23:00 och sov till 06:00 då hon åt sen somnade hon om och vaknade vid 09:00 tiden men de var helt åt helvete tyckte Anna på bvc så nu lägger sig Elvira mellan 21:00-21:30 så sover hon till 05:00 då äter hon sen så vaknar jag till Andreas alarm som han har på så hög volym så jag tror inte grannarna behöver ställa nå alarm på morgonen när de ska till sina jobb för de fixar Andreas ;)
Så idag var de en tidig morgon här, klockan kvart i sju vaknade jag och kunde inte somna om. Sen kvart över sju vaknade Elvira så jag lyfte över henne i vår säng så låg vi där i säkert en timme och skrattade och myste.

Kom hem från en promenad alldeles nyss, har varit ute med Emelie ,Arvid och Emelies pojkvän som även är pappa till Arvid och deras lilla hund Milo som Tindra tycker är läskig så hon vill bara bita honom.

Det är så himla skönt väder ute så jag tilloch med kan ha balkongdörren lite öppen, så nu är jag Torstens bästa vän eftersom han kan springa in och ut..

Det känns faktiskt som jag kan bo kvar i Borlänge, känns inte längre som jag får panikkänslor över att bo här när man inte känner en käft. Bar jag får möjligheten till att rida, jag behöver ju faktiskt inte ha en egen häst finns så många som behöver medryttare men gäller ju då att hitta en häst och människa som man trivs med.

Och så börjar det bli väldigt dags för mig nu att ta fingrarna ur arslet och sätta fart med detta körkort, pappa har ju lovat mig flera gånger att han ska betala det åt mig, så ska kolla runt lite efter intensivkurser här i Borlänge så någon ska få banka in i mitt huvud hur allt fungerar. Bil kan jag köra men gäller ju att kunna läsa in allt från en bokjävel i huvudet, det är ju inte de lättaste för mig..Men jag är fanimig snart 20 år och då är det nästan så man lär skämmas eftersom jag haft möjlighet att ta körkort sen den dagen jag fyllde 18år. Det finns ju dem stackarna som inte har så snälla föräldrar som jag har..

Nej nu lär jag gå och kolla så mitt lilla hjärtegryn verkligen har somnat och inte har dragit något över ansiktet som hon är expert på,är så himla fjantig och tror inte att hon får någon luft.

Nu ska jag bara invänta att min stora älsking ska komma hem så ska vi åka och titta vart ett hus ligger som jag/lviras farfar har hittat på på internet som de ska hyra ut. Men jag vill först se var de ligger innan vi tar kontakt med dem. För därifrån tror jag de krävs att man har körkort. Men några månader kan jag nog stå ut där ute och har ju inte en omöjlig pojkvän som vägrar skjutsa mig , gäller bara att be lite snällt ;)
Mammas och pappas allt <3

FREDAG :D

Det finns inget i denna värld som går upp emot den känslan när man får barn, från den stunden jag fick veta att jag och Andreas skulle få en liten bebis har jag älskat denna lilla varelse som legat i min mage i 38 veckor +/-. Det kan ju aldrig vara riktigt exakt för alla bebisar lär nog vara olika stora i vecka 18-19 där någon gång. Men som de räknade ut iallafall 38 veckor låg hon där inne min dunderklump. Och när jag väl låg på förlossningen i alla dessa timmar så tänkte jag ge upp flera gånger men nu i efterhand ångrar jag inte en enda sekund av dessa nästan 3 dagar och 2 nätter jag låg där och kved. Jag fick värdens underbarste och snällaste bebis.

Och hur skulle jag någonsin kunna få världens charmigaste bebis om jag inte haft Andreas, han får min vardag till att fungera. Utan han och Elvira skulle nog inte mitt liv vara komplett. Dem två är allt jag behöver för att överleva.

Huset som vi är intresserade av blir ledigt i helgen så hoppas han som äger der ringer upp och har bestämt sig fall han vill hyra ut de eller sälja det! Men vi vill först hyra det så vi redan kan köpa det om man trivs där :) Jag vet då iallafall att jag kommer göra det, är väll värre med Andreas som aldrig bott i den byn. Jag skulle nog tillochmed kunna bo i en koja där bara för att få bo där. Jag längtar så fruktansvärt tills dess att vi får flytta. Här mår jag bara dåligt och har huvudvärk hela tiden, men de kanske kan bero på att man bor mitt i stan och det finns oändligt många olika kemikalier i luften ? Äh, jag hoppas nu på de bästa att jag får flytta snart iallafall :)

Finns inga underbarare än min små tjejer och pojkar - Elvira, Tindra , Torsten och Andreas.

Bvc

0 dagar gammal: 091107 - 4540 gram - 52cm lång - 35cm i huvudomfång
3 dagar gammal: 091110 -  4170 gram
10 dagar gammal: 091117 - 4390 gram - 54cm lång
2,5 vecka gammal: 091125 - 4630 gram - 55cm lång - 37,3cm i huvudomfång
4 veckor gammal: 091204 - 5030 gram - 55,l5 cm lång - 38,3cm i huvudomfång
5,5 vecka gammal: 091215 - 5400gram - 57cm lång - 39,4 i huvudomfång
6,5 vecka gammal: 091121 - 5580 gram - 57,5cm lång - 39,5cm i huvudomfång
7,5 vecka gammal: 091229 - 5750 gram - 59cm lång - 39,9cm i huvudomfång
9,5 vecka gammal: 100113 -  6160 gram - ? - 40,0cm i huvudomfång
11,5 veckor gammal: 100125 - 6485  gram - 62 cm lång - 40,5 i huvudomfång
13,5 veckor gammal: 100209 - 6640 gram - 62,5 cm lång - 41,4 i huvudomfång
15,5 veckor gammal : 100222 - 7040 gram - ? - ?
17,5 (4mån) veckor gammal : 100305 - 7180 gram - 63,5 cm lång - 41,8 i huvudomfång


Måndag

Jag hatar måndagar det känns som veckan är så himla lång då.

Igår kväll ringde jag på huset vi eventuellt ska hyra/köpa men de var hans kärring som svarade eftersom han själv stog och gjorde köttbullar så han skulle ringa upp vilket han inte gjorde, måste ha glömt av de eller skitit i det! Så jag ska ringa nu igen bara Andreas har kommit hem och hoppas ingen annan har hunnit före. Isåfall ska jag be pappa ringa till en annan gubbe från Sandviken som äger ett hus däe uppe vid pappa som aldrig är där om han vill hyra ut eller sälja huset. Jag vill komma härifrån NU.

Imorse ringde mamma och väckte mig och berättade att inatt medans pappa och min storebror varit och jobbat har min lillebror som är TRETTON år snott Jonas (storebror) bil en subaru impreza och varit ute och åkt hela natten. Jag hoppades på att han skulle ha brakat av vägen oc gjort sig riktig illa så ungjäveln lär sig någon gång. Någon störning lär ju sitta i huvudet på honom? För så jävla dum i huvudet är man inte så man tar en bil och drar iväg mitt i natten när man är 13 år :( Aja,gjort är gjort. Tur jag inte bor hemma säger jag då bara för där lär det vara liv i luckan nu..

Idag har mitt hjärta namnsdag, Elvira Vilhelmina Karlsson.

Sen den dagen jag fick plusset på testet har vi,jag och din pappa älskat dig från första stund. Det finns inget bättre liv än att vara mamma åt världens snällaste,underbaraste,sötaste barn.
På söndag blir du även 4 månader, det känns som om att det var igår jag låg på förlossningen och höll på att dö :)

Nej nu ska jag förberda lite mat här åt älskade pappa Andreas eftersom han kommer hem på lunch, blir lyxlunch. Köttbullar och makaroner,haha!

Hoppas ni haft en bra helg,för det har då jag haft :)


RSS 2.0